|
| | | |

Asfaltering af parkeringspladser

Asfaltering af parkeringspladser – den klarer vi!

Hos Pankas har vi stor erfaring med asfaltering af parkeringspladser. For siden vores virksomhed blev etableret i 1939, har vi hjulpet en lang række af private og erhvervskunder såvel som offentlige myndigheder og institutioner i hele Danmark med at få gode og kvalitetssikrede parkeringspladser til konkurrencedygtige priser.

Asfalt er ikke bare asfalt

Når man skal asfaltere en parkeringsplads, er der et hav af forhold, man skal have for øje. Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at der findes en masse forskellige asfalttyper, som er mere eller mindre egnede til parkeringspladser. Det kan fx være afgørende, om der skal vælges et åbent eller tæt slidlag, som er det øverste lag af belægningen, ligesom vi kan tilbyde alt fra standardløsninger til klimavenlige og støjreducerende belægninger.

Faglig vejledning og passioneret produktudvikling

Der er dog ingen grund til at miste pusten over de mange muligheder og overvejelser. For vi er nemlig både dedikerede og passionerede omkring asfalt, og vores konstante produktudvikling og mange års erfaring gør, at du altid kan forvente fagligt funderet vejledning og rådgivning fra vores professionelle medarbejdere. På den måde sikrer vi, at vi i tæt dialog med dig finder den asfaltløsning, der matcher dine behov.

Kontakt din lokale afdeling allerede i dag

Vi besvarer hellere end gerne dine spørgsmål telefonisk eller over e-mail, så hvis du er interesseret i en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med asfaltering af parkeringspladser, kan du finde vores kontaktinformation under ”Kontakt” her på siden.

Del siden