|
| | | |

Forretningsområder

VI DÆKKER BREDT

Pankas' forretningsområder i Danmark dækker bredt indenfor anlæg og vedligeholdelse af veje, stier, pladser og andre færdselsarealer. De forskellige aktiviteter varetages af Pankas A/S og datter-selskaberne Dansk Overfladebehandling I/S og Sjællands Emulsionsfabrik I/S.

Asfaltering

Pankas driver tre store asfaltblandeanlæg i Danmark beliggende i Funder ved Silkeborg, Sorø på Sjælland samt Allerød i Nordsjælland. Værkerne forsyner primært egne asfalthold, som med erfarent og kompetent personale samt nyt og moderne udlægningsmateriel udfører asfaltentrepriser over hele landet. Læs mere om de forskellige asfalttyper og anvendelsesområder ved at klikke her eller på Pankas logoet øverst til venstre.

Remix

Afdelingen Pankas Remix er landets førende indenfor en række miljøvenlige vejvedligeholdelsesteknologier, når det gælder remix af gamle asfaltbelægninger. Læs mere om Pankas Remix' aktiviteter ved at klikke her.

Overfladebehandling

Datterselskabet Dansk Overfladebelægning I/S (DOB) udfører overfladebelægninger i hele Danmark. DOB er ejet 50% af Pankas og 50% af Colas A/S. Læs mere om DOB's aktiviteter ved at klikke her.

Bitumenbaseret emulsioner og bindemidler

Datterselskabet Sjællands Emulsionsfabrik I/S (SE) producerer en række emulsioner og modificerede bitumener til brug ved produktion og udlægning af asfalt. Læs mere om SE’s produkter ved at klikke her.

Del siden