|
| | | |

Asfaltering af gårdmiljøer

Asfaltering af gårdmiljøer – det miljøvenlige valg

Siden vi 1930’erne udførte vores første belægningsarbejde har vi stået for asfalteringen af gårdmiljøer hos et utal af mangeartede kunder med forskellige behov i hele Danmark. Så uanset hvor du befinder dig i landet, er vi lige i nærheden. Fælles for alle vores kunder er, at de altid får et pænt, kvalitetssikret og prisvenligt resultat, som holder i mange år. Ingen opgave er nemlig hverken for stor eller lille for os.

Gårde med miljøet in mente

Her hos Pankas går vi ikke kun op i at bidrage til, at vores kunder kan få skønne gårdmiljøer – vi har også et stort fokus på klimaet i det hele taget. I sig selv er asfalt faktisk et enormt miljøvenligt materiale, idet det er 100% genbrugeligt, og i vores laboratorie- og teknologicenter søger vi konstant at udvikle stadigt mere miljøskånsomme produkter. Det samme gælder også med selve belægningen af asfalten. Derfor er det oplagt at skabe et gårdmiljø, hvor asfalt indgår, da det jo som bekendt også er enormt slidstærk og medgørligt.

Kontakt os og oplev stærk kundeservice – og asfalt!

Foruden at levere stærke asfaltbelægninger i høj kvalitet og til lave priser er vi stolte over, at vi her hos Pankas A/S altid kan tilbyde venlig kundeservice og faglig rådgivning. Så kontakt os allerede i dag, så vi kan aftale en besigtigelse af det arbejde, du ønsker udført i dit gårdmiljø. Derefter kommer vi selvfølgelig med et godt tilbud. Vi glæder os til at samarbejde!

Del siden