|
| | | |
18-11-2022

VEJFORUM 7.-8. december 2022

Årets vejforum afholdes på Nyborg Strand hotel, hvor Pankas i år deltager med stand.

Det overordnede tema er ”Veje til Bæredygtig”, og det ønsker vi hos Pankas naturligvis at støtte op om. Der vil være åbningstale af tidligere minister og nuværende direktør i DI Transport Karsten Lauritzen og kommunikatør Lotte Hansen. De har det tilfælles, de begge er utålmodige og ønsker at fremrykke processen henimod de bæredygtige veje

Konferencen har fokus på infrastruktur, asfalt og vejdrift, og er baseret på oplæg og dialogmøder om branchens udfordringer og fremdrift.

Hos Pankas arbejder vi hele tiden på at forbedrer vores produkter og produktionsmetoder, så vi skåner miljøet mest muligt.
Der har igennem de seneste år været arbejdet intensivt på udarbejdelsen af livscyklusanalyser for den producerede asfalt hos Pankas, og i den forbindelse stak PANgrip® tyndlagsbelægningen positivt ud.

PANgrip® er Pankas´ grønnere tyndlagsbelægning, med et mindre CO2e-aftryk. Dets egenskaber gør det muligt at udlægge i et tyndere lag, så der spares på asfalten, samtidig med at den gode kvalitet bevares
Vi løfter sløret for CO2e besparelsen for produktet på standen. Kom forbi og se resultatet.

Også vores Remix teknologi vil blive præsenteret på standen. Remix er et slidstærk alternativ til den traditionelle asfaltbelægning. De remixede belægninger er kendetegnet ved deres gode bæreevne og lange levetid, samt 100% genbrug af den eksisterede belægning på stedet.

Kom forbi stand B10 og høre mere om hvad vi som virksomhed kan tilbyde inden for den bæredygtige vej.

Vi ses på Vejforum 7.-8. december!

Del siden