|
| | | |

Privat og ejerforening

Pankas rådgiver og samarbejder med mange private kunder herunder grundejerforeninger, andelsforeninger og vejlaug omkring vedligeholdelse af deres asfaltarealer.

Alle asfaltbelægninger slides af belastninger fra trafik og køretøjer, som holder stille. Ligeledes har kulde og varme en stor betydning for belægningen, med slaghuller og revner til følge. Ved løbende vedligeholdelse af asfaltbelægninger kan levetiden forlænges betydeligt – uden de store økonomiske omkostninger.

Hos Pankas får I alle de fordele, en professionel asfaltleverandør kan byde på - uanset om der skal repareres nogle huller i gårdmiljøet eller asfalteres en hel vej. Vi sørger for det hele og sikrer at I altid får den helt rigtige kvalitetsløsning, der holder.


Ejerforening på Bianco Lunos Allé, Frederiksberg

Nyt slidlag i en baggård i centrum af Frederiksberg.

    Grundejerforeningen Baunetoften, Skævinge

Nyt slidlag samt anlæg af bump med skaktern.

Kunden siger: "Det har været en rigtig god oplevelse at arbejde sammen med Pankas, jeg ved ikke om vores veje krydses igen, men skulle jeg nogensinde få brug for noget med asfalt, så kender jeg Pankas og det vil jeg gøre brug af! Det er bare blevet mega godt det i har lavet hos os."

  

Del siden

BRUG FOR MERE VIDEN, KONTAKT:

Claus Hansen

Salgsleder

27774202

ch@pankas.dk